Інтегрований урок з української літератури та англійської мови "Тарас Шевченко – національний Пророк"

01.04.2024   Administrator   Категорія: Інтегровані уроки

19 березня у співпраці учителів Савельєвої І.Я. та Халімон М.Б. було проведено інтегрований урок з української літератури та англійської мови на тему «Тарас Шевченко – національний Пророк, the Patriot and Genius of Ukrainian Literature».

Під час уроку здобувачі освіти разом із педагогами актуалізували знання про життя та творчість Тараса Шевченка, прочитали та проаналізували твір «Іван Підкова», з’ясували, що таке патріотичні мотиви і як їх описано у творі, порівнявши Героїв минулого і сучасності. Також учнів було ознайомлено із музичними композиціями на твори Генія та перекладами англійською мовою поезій Кобзаря, сформовано уміння працювати у групах та застосовувати QR-коди для виконання домашнього завдання.

У процесі роботи було застосовано різноманітні форми та методи. Учні декламували вірші, виконували твори Т. Шевченка на музичних інструментах, встановлювали відповідність між дефініціями англійською мовою, малювали картини, співали пісень, з’ясовували ідейний зміст творів Кобзаря та просто продуктивно і весело провели час. А за свою роботу отримали символічні подаруночки.

    Інтегровані Уроки Тарас Шевченко

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями