Про заходи щодо запобігання захворюваності на кір у школі

01.02.2019   Administrator   Категорія: Накази

Наказ

01 лютого  2019 року                                                                  № 19 – о.д.

Про заходи щодо запобігання
захворюваності на кір у школі

Згідно з інформацією «Про ситуацію з захворюваністю на кір в м. Тернополі», яку було заслухано на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді 28 січня 2019 року, епідемічна ситуація із захворюваності на кір в м. Тернополі є неблагополучною.

З метою недопущення поширення інфекції та стабілізації епідемічної ситуації, на виконання рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді від 28.01.2019 року протокол № 1 та наказу управління освіти Тернопільської міської ради від 30.01.2019р. № 39 «Про дотримання заходів щодо запобігання

захворюваності на кір у закладах освіти м. Тернополя»

НАКАЗУЮ:

1. Класним керівникам 1-11-х класів:

1.1. Інформувати батьків дітей, не щеплених від кору про необхідність проведення щеплень.

1.2. Повідомити батьків, діти яких не щеплені від кору, про заборону з 04.02.2019 р. відвідування школи на період неблагополучної ситуації по захворюваності на кір.

1.3. Забезпечити якісний ранковий прийом та щоденний нагляд за станом здоров’я дітей.

1.4. Посилити контроль за дотриманням правил особистої гігієни дітьми під час навчання у школі.

2. Андрющенко Т.Ю., Погорілій О.І., Мариніній О.І.  – заступникам  директора школи з навчально-виховної роботи та  Шмир О.З. – педагогу-організатору:

2.1. Виключити можливість перебування у школі хворих дітей та працівників з ознаками кору,  респіраторної інфекції.

2.2. При відсутності у класах більше 20 % учнів вирішувати питання щодо закриття (припинення) навчання в окремих класах.

2.3. Копії наказів щодо припинення, а згодом відновлення навчання, оперативно подавати в управління освіти і науки Тернопільської міської ради та Тернопільський міський відділ ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України» (відповідальна Андрющенко Т.Ю.)

2.4. Продовжити щоденний моніторинг за повнотою відвідування учнями закладів із причини захворювання на грип та ГРВІ  (відповідальна Шмир О.З.)

2.5.Тимчасово припинити проведення спортивно-масових заходів, обмежити участь дітей та молоді в загальноміських заходах.

2.6. Провести нараду класних керівників 1-11-х класів за участю медпрацівників школи, на якій обговорити питання, пов’язані з  реалізацією даного наказу.   

3. Човник В.І. – заступнику директора школи з господарської роботи - забезпечити дотримання посиленого санепідрежиму, зокрема, вологого прибирання із застосуванням деззасобів, обов’язкового провітрювання.

4. Відповідальність за виконання наказу покласти на класних керівників  1-11-х класів та заступників директора школи.

5. Оприлюднити даний наказ на сайті школи (відповідальна Поврозник Р.А.)

6. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Директор школи                                                                 П.І.Поврозник

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями