Про організацію освітнього процесу для учнів 10-А класу з використанням технологій дистанційного навчання

31.01.2022   Administrator   Категорія: Накази

НАКАЗ

31 січня 2022 року                                                             № 25 – о.д.

 

Про організацію освітнього процесу для учнів  10-А класу з використанням
технологій дистанційного навчання

Відповідно до Постанови головного санітарного лікаря України від 06. 09. 2021 року № 10, «Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти», затвердженого наказом МОНУ від 08.09.2020 р. №1115 «Деякі питання організації дистанційного навчання» і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28 вересня 2020 р. за №941/35224, Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, що набрав чинності з 1 січня 2021 р., у зв’язку з підтвердженим позитивним ПЛР – тестом на «COVID -19» в одного  з учнів  10 – А класу, з метою запобігання поширенню коронавірусної  хвороби COVID - 19 та забезпечення рівних умов для здобуття доступної та неперервної якісної повної загальної середньої освіти

НАКАЗУЮ:

1. Організувати освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання у системі «Моя школа» з 01.02.2022 р. по 10.02.2022 р. для учнів 10-А класу відповідно до розкладу навчальних занять очного навчання із змінами в частині тривалості уроків відповідно до Санітарного регламенту та у межах робочого часу педпрацівників.

2. Провести навчальні заняття шляхом чергування використання синхронного та асинхронного режимів.

3. Підвищувати пізнавальну активність та мотивацію учнів використанням презентацій, інтерактивних вправ, демонстрацій, посилань на освітні платформи та електронні ресурси тощо.

4. Провести оцінювання здобувачів освіти в режимі онлайн та з використанням інструментарію системи «Моя школа» з дотриманням принципів академічної доброчесності.

5. Супроводжувати домашні завдання інструктажем щодо їх виконання, озвучувати критерії оцінювання та вказувати терміни виконання.

6. Дотримуватись педагогічної етики та запобігати проявам психічного насильства серед учнів під час онлайн-уроків, вчасно реагувати на виявлені випадки.

7. Під час роботи з технічними засобами навчання передбачити проведення вправ з рухової активності та гімнастики для очей.

8. Підвищувати рівень цифрової грамотності та використання педагогічними працівниками технологій дистанційного навчання.

9. Крамар М.П. – заступнику директора з навчально – виховної роботи:

9.1. Проінформувати класного керівника 10-А класу Гірняк Г. Я. та вчителів – предметників щодо переведення учнів 10-А класу на дистанційну форму навчання.

9.2. Надати організаційну та методичну підтримку вчителям-предметникам 10-А класу.

9.3. Проводити моніторинг якості дистанційного навчання.

9.4. Здійснювати контроль за роботою педагогів в даний період та виконанням освітньої програми.

9.5. Оновити інформацію про організацію освітнього процесу під час дистанційної форми навчання на вебсайті школи.

10. Гірняк Г. Я.   – класному керівнику 10-А класу:

10.1. Ознайомити з даним наказом батьків та учнів 10-А  класу  01.02.2022р.

10.2. Контролювати присутність учнів під час онлайн уроків.

10.3. Звернути увагу батьків на те, що під час проведення дистанційної форми навчання, відповідальність за життя та здоров’я покладено на них.

10.4. Продовжувати проводити профілактичну роботу серед учасників освітнього процесу щодо запобігання виникнення та розповсюдження COVID -19.

11. Човник В.І. – заступнику директора школи з господарської роботи, організувати додаткову обробку 219 кабінету та місць загального користування дезінфікуючими засобами.

12.Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора з навчально-виховної роботи Крамар М. П.

 

Директор школи                                                Оксана Погоріла

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями