Про додаткові заходи щодо захворюваності на кір у школі

16.05.2019   Administrator   Категорія: Накази

Наказ
16 травня  2019 року                                                                   № 89 – о.д.

 

Про додаткові  заходи щодо  захворюваності на кір у школі

На виконання Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»,  «Про захист населення від інфекційних хвороб», наказу МОЗ України від 26.06.2018 № 1216 "Про проведення обов'язкових профілактичних щеплень проти кору за епідемічними показаннями", протокольного доручення наради при міському голові від 23.04.2019 року, керуючись спільним листом МОЗ України та МОН  України  від 06 вересня 2018 року № 1/9-537 05.2-11/235301 від 06 вересня 2018 року «Щодо напруженої епідемічної ситуації», наказу управління освіти і науки Тернопільської міської ради від 24.04.2019р. № 168 «Про додаткові заходи щодо захворюваності на кір у закладах освіти», з метою недопущення ускладнень захворювання на кір 

НАКАЗУЮ:

1. Класним керівникам 1-11-х класів:

1.1.Інформувати батьків дітей, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем щеплень, про заборону відвідування ними школи.

1.2. Активізувати проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед учнів та батьків з питань профілактики захворювання на кір.

2. Шмир О.З. – заступнику директора школи з виховної роботи, обмежити проведення масових заходів за участю дітей при підвищеній захворюваності на кір.

3. Андрющенко Т.Ю., Погорілій О.І., Мариніній О.І., Шмир О.З. – заступникам  директора школи з навчально-виховної роботи, проводити роботу з педагогічним персоналом щодо питань контролю за станом здоров’я учнів та порядку дій (скерування за допомогою, інформування батьків) у разі виявлення ознак захворювання на кір.

4. Зараховувати дітей до школи лише при наявності Довідки учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного  профілактичного огляду (форма №086-1/0) та  Карти профілактичних  щеплень   (форма  №063/0).  Відповідальний Поврозник П.І. – директор школи.

5. Човник В.І. – заступнику директора школи з господарської роботи:

5.1. Забезпечити проведення протиепідемічних заходів (провітрювання, вологе прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів).

5.2. Вжити заходів щодо покращення оснащення медичних кабінетів у закладах освіти відповідно до встановлених вимог Міністерства охорони здоров'я України.

6. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Директор школи                                                                             П.І.Поврозник                                   

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями