Тиждень психології

30.04.2021   Administrator   Категорія: Тренінги

Тема тижня: «Світ емоцій та арт-терапії».
Психологія –  наука про людську душу. Вона допомагає людині пізнавати себе, вирішувати проблеми, навчатися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя. Психологія формувалась упродовж століть і бурхливо розвивається в сучасних умовах. Таку роль психології в людському житті в ХХ столітті передбачив один із видатних психологів Жан Піаже. Він запевняв, що в ХХІ столітті психологія стане однією з провідних наук.

Тиждень психології проводиться з метою створення умов для формування психологічної культури учнів, покращення психологічного мікроклімату в школі, збагачення знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу школярів, створення позитивного емоційного настрою. 

В рамках тижня психології до  школи завітав «Пожирач неприємностей», який без страху поїдав дитячі та дорослі негаразди. Для учнів проведено години психолога. Школярі 1-Б класу взяли участь у виставці малюнків « Щастя – це…» Діти могли пофантазувати і зобразити, що для них є щастя. Учні 4-х класів створили психологічну стіну «Побажання школі». Учні 3-А навчалися вирішувати конфлікти та керувати емоціями з допомогою «Карт дружби». Учні 3-Б класу приємно та з натхненням провели час з розмальовками Карли Жерар. Шестикласники створили силует «Чарівна країна почуттів», на якому за допомогою фарб розмістили емоції в «тілі свого класу». Старшокласники створювали незвичайні малюнки та познайомилися із «Картами дружби». 

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями