Профілактика торгівлі людьми

28.10.2021   Administrator   Категорія: Тренінги

27 жовтня 2021 р. в межах участі старшокласників школи у проєкті «Підвищення обізнаності молоді щодо безпечної міграції та працевлаштування» за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ), Агенства ООН з питань міграції та Агенства США з міжнародного розвитку (USAID), у школі відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на покращення поінформованості підлітків стосовно явища торгівлі людьми.

Заходи відбулися за участю представника громадської організації "ТМЖК «Відродження нації» та активних учнів-тренерів школи, які пройшли навчальні он-лайн тренінги з даної проблеми і допомагали у проведені уроків. Учасниками заходів стали учні 9А, 9Б, 10Б класів.

В ході заходів учні виконували завдання он-лайн квесту, слухали інформацію про  правила безпечної міграції та працевлаштування, ознайомилися з міфами і фактами стосовно даної проблеми, отримали наклейки та браслети.

Такі заходи допомагають підвищити рівень поінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми, зрозуміти причини, форми та ознаки цього явища.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями