Профілактика шкідливих звичок

24.12.2020   Administrator   Категорія: Тренінги

Здобувачі освіти 7-Б, 7-В, 8-А, 8-Б, 9-А, 9-Б класів на годинах з психологом говорили про корисні та шкідливі звички, їх вплив на здоров’я.

Девізом годин спілкування були слова: 

«Пута звички є надто слабкими, аби їх можна було помітити до того моменту, коли вони стають надто міцними, щоб їх можна було розірвати»

Семюел Джексон, письменник

Здобувачі освіти слухали притчу про бізнесмена, малювали антирекламу, говорили про корисні звички, шукали причини, чому люди схильні до шкідливих звичок, роздумували над твердженнями і визначали міф це, чи факт. Дізналися інформацію про формування звичок та виконали вправу «Сила звички».

Підліткам було запропоновано без слів, за допомогою пантоміми показати різні корисні звички. Решта дітей відгадували, яку звичку показує однокласник. На заняттях здобувачі освіти складали із поданих слів прислів’я про здоров’я.

Психолог запропонувала учасникам занять обрати будь-яку позитивну звичку, яку вони хотіли б виховати в собі та постаратися працювати над її формуванням протягом 21 одного дня, щоб закріпити.

Учні 10-А та 11-А класу взяли участь у флешмобі «Я не палю тому, що...»

«Ми сіємо наші думки і пожинаємо наші вчинки; ми сіємо вчинки і пожинаємо характер; ми сіємо характер і пожинаємо долю». Еразм

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями