Тиждень толерантності - 2021 у школі

20.11.2021   Administrator   Категорія: Заходи

 

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками освітнього процесу з 15 по 18 листопада 2021 року у нашій школі проходив Тиждень толерантності.

Упродовж тижня всі учні школи брали активну участь в різних активностях. Тиждень був цікавий та корисний не тільки для школярів, але й для вчителів.

Кожен день тижня мав свій колір та девіз.

Понеділок, 15 листопада - День посмішки та гарного настрою. Учні 1-11 класів робили селфі свого класу. В одязі був присутній елемент зеленого кольору. Девіз дня «Зроби добру справу. Допоможи з’явитися хоча б одній усмішці».

Вівторок, 16 листопада - День толерантності. Учні 1-11 класів створювали дерево толерантності та одягали червоні кольори. Девіз дня «Ми різні – в цьому наше багатство. Ми разом – у цьому наша сила».

У середу, 17 листопада відзначати День ввічливості. Члени учнівського самоврядування разом із педагогом-організатором оформили плакат ввічливих слів. Колір дня-синій. Девіз дня «Ввічливість нічого не коштує, але багато дає!».

Четвер, 18 листопада – День доброти. Члени учнівського самоврядування були залучені до оформлення школи та зйомки відео «Толерантність. Як я розумію це слово». В одязі переважали білі кольори. Девіз дня «Доброта – це якість, прояв якої ніколи не буває зайвим».


Проведені заходи дали можливість ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

    Тиждень Толерантності Толерантність

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями