Акція «16 днів проти насильства»

10.12.2021   Administrator   Категорія: Заходи

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його.

З метою створення безпечного освітнього середовища у школі, запобігання вчинення дітьми злочинів, правопорушень, проявів булінгу в освітньому просторі, формування позитивних соціальних установок у закладі з 25.11.2021 по 10.12.2021 року було проведено Акцію «16 днів проти насильства» в ході якої разом із учнівським самоврядуванням відбулися такі заходи:

  •  Створення та розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів профілактичного змісту у вигляді буклетів на тему «Міфи та правда про СНІД»;
  • Флешмоб «Життя без СНІДу» та «Ми проти насильства! Ми за добро та любов»;
  • Випуск стіннівки «Ні жорстокому поводженню з дітьми!»;
  • Створення лепбуку «Ми проти насилля»;
  • Розроблення онлайн презентації  «Як не стати жертвою насильства»;
  • Створення інформаційно-просвітницьких плакатів на тему «Право та мораль»;
  • Створення соціального відео присвяченого міжнародному дню прав людини.

Проведені заходи, стали приводом для аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків. Акція закінчилась, але робота в цьому напрямку триватиме.

    16 Днів Проти Насильства

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями