«16 днів проти насильства». Ігрові методики «Коло безпеки» і «Ліза та її друзі подорожують світом» у 4-А класі

03.12.2021   Administrator   Категорія: Заходи

 

Використання передових практик сприяє безпечному середовищу освітнього процесу та забезпечує формування у дітей безпечної поведінки у закладі освіти, поза школою та під час подорожей.

У рамках кампанії «16 днів проти насильства» учні 4-А класу взяли участь у навчальній картковій грі «Створюй коло безпеки. Дитина і незнайомці» та дізналися важливу інформацію щодо безпечної поведінки із незнайомими людьми, правильних дій у випадку небезпечних ситуацій та куди звертатися по допомогу у разі необхідності. Гра пройшла ефективно завдяки зацікавленості та активності усіх учасників.

У іншій підгрупі діти 4-А класу були проінформовані в ігровому форматі, зігравши у гру «Ліза та її друзі подорожують світом», про проблему торгівлі людьми і правила безпечних подорожей, а також вироблення навичок безпечної поведінки в ситуаціях, які потенційно можуть бути небезпечними. Профілактична гра «Ліза та її друзі подорожують світом» також торкається питання толерантності, командної роботи та розвитку лідерських навичок в учасників та учасниць команди.

В ході гри діти вчилися вірно «збирати валізу»,  уникати ризиків, а ще мали нагоду поспілкуватися з оператором Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та отримали корисні поради.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями