Про оголошення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади заступника директора школи з виховної роботи

03.01.2019   Administrator   Категорія: Наявність вакантних посад

Наказ

Від 03 січня 2019 року                                                                                 № 03-к

 

Про оголошення конкурсного відбору на заміщення
вакантної  посади заступника директора школи
з виховної роботи

 

У зв’язку із наявною вакансією відповідно до «Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Тернопільської спеціалізованої школи №5 з поглибленим вивченням іноземних мов»

Наказую:

1.Погорілій О.І.,голові конкурсної комісії по проведенню конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників школи:

1.1 До 04.01.2019 року розмістити на сайті школи та на сайті  управління освіти і науки  Тернопільської міської ради оголошення про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади заступника директора школи з виховної роботи.

1.2 Протягом тижня після після завершення терміну подання заяв для участі у конкурсному відборі розглянути документи кандидатів та визначити дату засідання Комісії для проведення співбесіди з претендентами та оприлюднити цю інформацію на сайті школи.

1.3 До 15.02.2019 року розмістити на сайтах школи та управління освіти і науки Тернопільської міської ради протокол комісії із пропозиціями щодо призначення кандидатів на посаду заступника директора школи з виховної роботи.

2.Моргун Л.П., секретарю-діловоду школи,протягом 04.01. - 04.02.2019 року прийняти від претендентів на заміщення вакантної посади заяви та інші обов’язкові документи (копія паспорта,копія диплому,копія трудової книжки,довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду,копія атестаційного листа (для тих, хто атестувався протягом попередніх 5-ти років),копії інших документів, що надають законні переваги),які реєструються у канцелярії школи у день їх надходження.

3.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Директор школи                                                                П.І.Поврозник

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями