Наказ про оголошення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади педагога-організатора

16.07.2020   Administrator   Категорія: Наявність вакантних посад

15 липня 2020 року                                                            № 101- к

                                                              

Про оголошення конкурсного відбору
на заміщення вакантної  посади
педагога-організатора

У зв’язку із наявною вакансією, відповідно до «Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області»

НАКАЗУЮ:

1. Шмир О.З., голові конкурсної комісії по проведенню конкурсного відбору    на заміщення вакантних посад педагогічних працівників школи:

1.1. До 16.07.2020 року розмістити на сайті школи та на сайті  управління освіти і науки Тернопільської міської ради оголошення про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади педагога-організатора.

1.2 Протягом тижня після завершення терміну подання заяв для участі у конкурсному відборі розглянути документи кандидатів та визначити дату засідання Комісії для проведення співбесіди з претендентами та оприлюднити цю інформацію на сайті школи.

1.3  До 19.08.2020 року розмістити на сайтах школи та управління освіти і науки Тернопільської міської ради протокол комісії із пропозиціями щодо призначення кандидатів на посаду педагога-організатора.

2.  Секретарю - діловоду школи,   протягом 17.07.2020 – 05.08.2020 року приймати  від претендентів  на  заміщення   вакантної   посади    заяви         та   інші  обов’язкові    документи    (копія  паспорта,    копія диплому,    копія  трудової  книжки,     згода  на  збір та   обробку   персональних  даних, довідка   про   проходження   попереднього   (періодичного) психіатричного огляду, копія атестаційного листа (для тих, хто атестувався протягом попередніх 5-ти років), копії інших документів,  що надають законні переваги), які реєструються у канцелярії школи у день їх надходження.

3. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

В.о. директора школи                                                Т.Ю. Андрющенко 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями