Happy Valentine’s Day - 2024

29.02.2024   Administrator   Категорія: Happy English

День Святого Валентина або Валентинів день – це щорічне свято, яке відзначають 14 лютого. Назва походить від святого Валентина, якого згадує цього дня під час літургії Католицька церква.Цей день відзначається в Європі з XIII століття, в США – з 1777 року, у нас – з початку 1990- років.

І саме з нагоди святкування дня Валентинадля учнів нашої школи було організовано ряд тематичних заходів іноземними мовами «З любовю в серці».

З 12.02. по 16. 02. 2024 вчителі іноземних мов провели тематичні уроки англійською, німецькою та польською мовами, на яких учні мали можливість дізнатись про традиції святкування та походженням цього свята, читали поезію різними мовами, співали пісні, презентували проєкти, брали участь у різноманітних активностях. Учні  1-4 класів взяли участь у загально-шкільному мистецькому проєкті «Postercolouringchallenge». Для учнів 5-6 класів було проведено інтерактивний квест «BemyValentine», в ході якого, учасники  команд виконували різноманітні завдання іноземними мовами на різних локаціях та збирали ключі-підказки. Учасниками інтелектуально-розважальної естафети Webelongtogether» стали учні 7-8 класів, а старшокласники (10-11 класи) змагались у швидкості та знаннях у розважальному шоу «Lovequiz».

 

 

    День Святого Валентина

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями