Учні - воїнам

14.02.2015   Administrator   Категорія: Допомога бійцям АТО

   В Україні триває неоголошена війна, і тим, хто вже перебуває на Сході або приїхав звідти поранений, необхідна допомога. Учні нашої школи не змогли залишитися осторонь історичних подій, які відбуваються в країні. Учнівське самоврядування, в рамках проведення Дня святого Валентина,  ініціювало збір коштів на потреби бійців АТО. Для цього була проведена благодійна акція «Нашим захисникам з любов’ю» та організована військова пошта «With love from Ukraine» (докладніше тут).

   У п’ятницю, 13 лютого, у школі відбувся благодійний ярмарок «Янголи поруч». Головне правило - все мало бути зроблене власноруч та з любов’ю. Участь у такому ярмарку взяли усі класи. Не лишилися осторонь учителі та батьки.

 

   Усього зібрали 2272 гривні. Кошти було передано безпосередньо матері бійця батальйону «Збруч», який отримав опіки під час вибуху в Червоному Чабані на Херсонщині.

  Ми й надалі продовжуватимемо допомагати нашим бійцям і бажаємо долучити до збору  якнайбільше небайдужих людей. Хочеться, щоб коли настане день перемоги, а надіємося, він настане швидко, кожен зміг сказати спокійно - і я долучився до цього, я зробив все, що міг.

    Благодійність 5 Школа Благодійний Ярмарок

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями