Молодіжний міжнародний проект “Take Action”

03.09.2015   Administrator   Категорія: Міжнародне співробітництво

   З 23.08 до 31.08 2015 тривав молодіжний проект “TAKE ACTION” в рамках програми ”ERASMUS +”, яка спрямована на модернізацію, обмін досвідом, здійснення візитів та волонтерство.  15 учнів 9-10 класів та двоє вчителів ТСШ №5, Козоріз Ірина Павлівна та Горяча Василина Василівна, взяли участь у даному проекті, що підтримує транснаціональні освітні відносини, зміцнює співпрацю та допомагає долати перешкоди у спілкуванні.
   Тема проекту “ENTREPRENEURSHIP – YOUR CHANCE TO SUCCESS” – спрямована на втілення молоддю своїх мрій у життя.
   Під час поїздки до Польської республіки, у м. Вісла, де, власне, і відбувався проект, учасники української та польської сторін мали можливість навчатись мобільно, а також обмінюватися досвідом для розвитку стратегічного партнерства.
   Учнівська молодь працювала у творчих майстернях, у малих та великих групах, спілкуючись виключно англійською мовою.
   Також, учні мали можливість презентувати культуру, традиції і творчість своїх країн, пригощаючи нових друзів власноруч приготованими національними стравами.
   Після завершення проекту “TAKE ACTION” учні нашої школи систематизували свої креативні ідеї майбутнього молодого підприємця у буклет під назвою “ENTREPRENEURSHIP – YOUR CHANCE TO SUCCESS”.
   Щиро віримо, що міжнародна співпраця дасть поштовх нашій молоді до нових ідей і звершень, а позитивний настрій і теплі емоції залишаться у серцях ще надовго.

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями