Міжнародні іспити з німецької мови Goethe-Zertifikat А1 [2021]

09.02.2022   Administrator   Категорія: Міжнародне співробітництво

Geschafft!!!

ВІТАЄМО учнів 8 – 9 класів Дзюрбеля Володимира, Кнейлера Вадима, Мостову Катю, Боднар Яну, Голубєву Віку, Кобильник Катю, Лупійчука Владислава, Мосулу Устима, Никитюка Арсена, Савчука Олексія, Смеречинського Матвія та Човник Юлю з успішним складанням іспиту з німецької мови Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch1, який відбувся 20 листопада 2021 року у нашій школі у рамках участі у міжнародному проєкті «Іспити у школах», ініційованому Goethe-Інститутом.

Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1 – це іспит з німецької мови для дітей та підлітків віком від 10 до 16 років. Він підтверджує знання мови на простому рівні та відповідає першому рівню (А1) шестирівневої шкали компетенцій Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти.

З радістю повідомляємо, що учні нашої школи уже впродовж семи років успішно складають міжнародні іспити з німецької мови на рівні А1, А2, В1 у рамках проєкту «Іспити у школах». Завдяки активній участі в якому у грудні 2017 року підписана Угода про співпрацю між Goethe-Інститутом в Україні та ТСШ №5.

Після іспиту

Усі учні із сертифікатами


Усі учні із подарунками

Боднар Яна

 

Голубєва Віка


 

Дзюрбель Володя


 

Кнейслер Володя


 

Кобильник Катя


 

Човник Юля

 

Лупійчук Влад


 

Мостова Катя


 

Мосула Устим


 

Никитюк Арсен


 

Савчук Олексій


 

Смеречинський Матвій


 

    Goethe-Zertifikat A1

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями