40 000 гривень на підтримку Збройних Сил України ✔✔✔

20.04.2023   Administrator   Категорія: Наші проєкти

ПРЕС-РЕЛІЗ
Тернопіль, 19.04.2023 

Учні школи №5 міста Тернопіль зібрали 40 000 гривень на підтримку Збройних Сил України 

Вже шостий рік поспіль юні художники школи №5 міста Тернопіль під керівництвом учительки німецької мови Ольги Мариніної створюють оригінальний календар німецькою мовою. "У такий спосіб учні поєднують творчі таланти з вивченням іноземної мови. Над темою та ідеєю кожного випуску учні працюють самі, підбираючи необхідний лейтмотив до сторінок календаря," - зазначила Ольга Мариніна. 

"З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ" - тема цьогорічного випуску. Учні перенесли на папір власні біль, переживання та віру в українську перемогу. У своїх малюнках школярі зобразили гордість за захисників та простих незламних українців, які своїм героїзмом захоплюють увесь світ. 

Через війну, яка триває в нашій країні, творча команда вирішила використати проєкт для збору коштів на підтримку Збройних Сил та зробити свій внесок у перемогу України. Було продано 200 примірників, з яких вдалося виручити 40 000 гривень. Дану суму перераховано у "Фонд Сергія Притули".

Календар "З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ" є чудовим прикладом того, що навіть дитячі зусилля можуть підтримати нашу країну у боротьбі з агресором.

Проєкт вдалося реалізувати за підтримки видавництва "Підручники і посібники" та інших небайдужих людей. 

Щодо питань та пропозицій співпраці звертатися:
Ольга Мариніна
[email protected]
+380679241650

 

    Німецькомовний Календар З Україною В Серці

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями