Міський фестиваль «Великодні мотиви»

19.04.2024   Administrator   Категорія: Новини

17 квітня у Тернополі вкотре стартував щорічний міський фестиваль «Великодні мотиви», організаторами якого є управління культури і мистецтв за підтримки та координації мерії міста. На відкритті випала честь бути присутніми і учням нашої школи. Діти з відповідальністю віднеслися до цього заходу, приготувавши вітальні Великодні листівки нашим воїнам з побажаннями якнайшвидше повернутися з перемогою. Також вони мали можливість взяти участь у майстер-класах з декорування писанок. 

Адже, навіть у такий складний час важливо берегти та шанувати національні традиції й цінності. Жодний ворог не здолає народ, який береже власні духовні й культурні надбання, споконвічно з покоління в покоління передає традиції з підготовки до Паски.

Українська писанка є символом нашої нації, як наш синьо-жовтий прапор, тризуб чи вишиванка. Великдень – символ перемоги добра над злом, світла над темрявою. Сподіваємось, що невдовзі і Україна здобуде перемогу над російським злом. 

Дякуємо усім захисникам, хто боронить країну, і пам'ятаємо всіх тих, хто віддав своє життя заради нашого майбутнього та свободи.

    Міський Фестиваль «Великодні Мотиви» Великодні Листівки Писанки

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями