День вчителя-2024 р.

08.10.2024   Administrator   Категорія: Новини

Початок жовтня дарує нам одне з найулюбленіших професійних свят України – День Вчителя. Це свято мудрості, енергії та наснаги, свято людей, від яких залежить майбутнє цілої нації.
Святкування Дня Вчителя відбулося 4 жовтня. Не дивлячись на похмуру погоду за вікном, в нашій школі панував сонячний настрій, тон якому задали учні 11-х класів, які зустрічали вчителів привітаннями та креативною фотозоною.
Окрасою Дня Вчителя став святковий концерт від учнів, організований цьогорічними випускниками. Актова зала нашої школи наповнилася танцями, піснями та просто найщирішими привітаннями для представників найважливішої професії, для людей, що вибрали для себе шлях Наставників.

ТСШ5 від щирого серця вітає всіх педагогів з професійним святом! Вчитель — горде звання, яке за життя несуть тільки найзаслуженіші та найбільш гідні! Тож нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними — такими, якими можна пишатися. А в родині хай запанують щастя і затишок. Здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями