Тренінгові заняття з професійного самовизначення для учнів 10-Б класу від ГО АТОМ

05.03.2024   Administrator   Категорія: Тренінги

Одним із найважливіших кроків у житті людини є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, - одна з умов відчуття життєвої повноцінності. Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукту.

У сучасних умовах світ професій дуже мінливий. Для здійснення ефективної профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді та формування реалістичного погляду на майбутнє у рамках співробітництва з громадськістю у закладі освіти проводяться заходи, які допомагають учням у професійному самовизначенні. Зокрема, практичним психологом запрошено очільницю молодіжної громадської організації АТОМ Ірину Яремчук у 10-Б клас для проведення циклу профорієнтаційних занять.

Під час занять проводяться інтерактивні заходи, які допомагають учням з'ясувати їхні сильні сторони, захоплення та цінності, відбувається ознайомлення учнів з професіями та правилами їх вибору, виховання спрямованості на самопізнання; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами щодо набуття конкретної професії, складати на цій основі реальний план оволодіння професією, а також підтримка розвитку професійно важливих якостей особистості.

Сподіваємося, що знання, отримані на профорієнтаційних тренінгах, допоможуть нашим старшокласникам зробити правильний вибір та побудувати успішну кар'єру у майбутньому.

    Профорієнтаційна Робота Психологічні Тренінги Го Атом

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями