- Про заклад
-
Прозорість та інформаційна відкритість закладу
- Нормативно-правова база
- Критерії, правила і процедури оцінювання
- Інформація про наявність вільних місць у 1-11 класах
- Структура та органи управління закладу
- Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
- Територія обслуговування
- Наявність вакантних посад
- Звіт освітнього закладу
- Фінансова звітність
- Правила прийому до закладу
- Умови доступності ЗО для навчання осіб з ООП
- Ліцензія на впровадження освітньої діяльності
- Ліцензований обсяг та фактична кількість учнів
- Мова освітнього процесу
- Матеріально-технічне забезпечення
- Результати моніторингу якості освіти
- Організація харчування
- Самооцінювання
- Новини
- Педколектив
- Учні
- Дистанційне навчання
- Методична скарбничка
- Батькам
- Бібліотека
- Психологічна служба
- Протидія булінгу
- Контакти
- QR. Подання документів
- Організація харчування
- Про розробку, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)
Про розробку, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)
Administrator Категорія: Організація харчування
Ви не увійшли в систему!
Вхід
Поділіться з друзями
Актуально
Змагання "Ігри патріотів" серед 3-х класів
Допомога ЗСУ
Формувальне та підсумкове оцінювання результатів навчання
Методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2024-2025 навчальному році
НАКАЗ МОН про затвердження методичних рекомендацій щодо оцінювання результатів навчання учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти
Міський онлайн-конкурс "Я в тіктоці"
Новини
Загальні новини
Авторизація
Created by IT Service.
© Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов
Коментарі 0